Om

Om

Som frisör vill jag ständigt utvecklas och lära mig nya tekniker och kreativa arbetssätt. För mig är det därför viktigt att kontinuerligt finslipa mina färdigheter genom olika kurser, research och erfarenhetsutbyte.

 

Jag har gesällbrev med en tre-årig frisörutbildning från S:t Eriks gymnasium från 1994. Efter några år på olika salonger i Stockholm utvecklade jag en överkänslighet till de produkter jag använde på mina kunder och valde därför att studera vidare. Efter en lång paus som projektledare inom hållbarhetsfrågor startade jag eget 2012. Då fick jag möjlighet att vidareutvecklas till ekofrisör på bland annat Ecohair.

 

Idag arbetar jag professionellt med botanisk hårvård med en starkt koppling till mina rötter i Turkiet med mormors receptblandningar samtidigt som jag återigen kan arbeta med min passion, utan att bli utsatt för de mest skadliga ämnen som påvisats inom forskning.

 

Jag erbjuder även konsulttjänster inom projektledning, analys och utvärdering. Om du vill att ditt företag blir grönare kan jag även hjälpa er - att tillsammans med er - ta fram en praktiskt handlingsplan med mål och checklistor.

 

För mer information om min bakgrund besök CV om ni vill ha en utförlig CV och/eller diskutera ett eventuellt uppdrag e-posta till info(at)gronasaxen.se så bokar vi in ett möte.

Varmt välkommen!

Fatma Tuncer

 

 

Foto: Fredrik Welander

 

Gröna Saxen

Döbelnsgatan 43

113 52 Stockholm

info(at)gronasaxen.se

070-439 50 01

 

 

Copyright © All Rights Reserved